در جلسه مشترک مجمع روحانیون مبارز و بنیاد باران ، بحث ملاقات اخیر موسوی و خاتمی مطرح شده . خاتمی در این جلسه می گوید : از میر حسین گلایه کردم که بیانیه اش درباره 5 اعدامی ، هیچ توجیهی ندارد . چون آنها با نظام مقابله کرده بودند نباید وارد این قضیه می شدید . انتخابات تمام شده و باید فضا را آرام کنیم . نباید با این کارها بهانه به دست رقیب بدهیم . در مورد 22 و 25 خرداد هم به میر حسین گفته ام مخالف برگزاری مراسم و تجمع و ... هستم . اگر هم خواستی کاری بکنی بیانیه بده . بیانیه هم اگر دادی باید آرام باشد . در ادامه آقای موسوی خوئینی ها می گوید : نه در جاهایی « خوب است موی دماغ نظام بشویم » .
|
یکشنبه 88/11/11 ساعت 3:7 عصر | نوشته شده به دست
سیمرغ
| ( نظر )
|
مناظره تلویزیونی = شکست اصلاحات
بعد از دو سه جلسه مناظره تلویزیونی اعضای حزب اصلاح طلب با اصولگرایان که یک شب در میان از شبکه سه سیما پخش می شد شاهد بودیم مناظره ها به هفته ای یک شب تبدیل شد و کم کم به جای شرکت اعضای دو حزب فقط اصولگرایان در برنامه ای که دیگر نمی شد لفظ مناظره را برای آن به کار برد شرکت می کردند . در این حین روزنامه ها وسایت های حامی جریان اصلاحات به جنجال رسانه ای پرداختند و نوشتند چون صدا و سیما حامی دولت است فقط از اصولگرایان برای شرکت در برنامه دعوت می کنند تا اصلاح طلبان را بکوبند و از طرفی هم دولت اصولگرا زیر سوال نرود . اما پس از افشا شدن نپذیرفتن برخی اصلاح طلبان برای شرکت در مناظره و یا آوردن بهانه های واهی ، این رسانه سکوت کردند . اما سوال اساسی این است : "چرا اصلاح طلبان از حضور در مناظره امتناء می کنند ؟"
پس از پشت سر گذاشتن چند مناظره و دقت در مطالب رد و بدل شده در آن مشخص می شود اصلاح طلبان تنها به دنبال انگ زدن یا چسباندن وصله ناجور و بزرگ جلوه دادن اشکالات دولت (یقینا هیچ دولتی بدون اشکال نیست ) بودند. نکته بارز دیگر این بود که طرف اصلاح طلب با مطرح کردن یک مساله هنوز جوابی در یافت نکرده بود بحث دیگری را مطرح می کرد تا مناظره را منحرف کند .
اما شاید دلیل حضور نیافتن آن ها در مناظره این بود که جواب قانع کننده ای برای سوالات اصولگرایان که در واقع سوال همه مردم ایران بود نداشتند . یا اینکه می ترسیدند اندک آبرویی هم که نزد مردم دارند از بین برود و چهره اصلی آنان نمایان شود . اما امروزه مردم ایران مردم ساده اوایل انقلاب نیستند که خیانتکارانی چون بنی صدر با سر دادن شعارهای انقلابی زمام امور را در دست گیرد .
|
چهارشنبه 88/10/9 ساعت 4:3 عصر | نوشته شده به دست
سیمرغ
| ( نظر )
|
امام علی (ع) در خطبه 50 نهج البلاغه در بیان فتنه می فرمایند :
اِنَّما بَدْءُ وُقُوعِ الْفِتَنِ اَهْواءٌ تُتَّبَعُ، وَ اَحْکامٌ تُبْتَدَعُ،
ابتداى ظهور فتنه ها هواهایى است که پیروى مى شود، و احکامى که در چهره بدعت خودنمایى مى کند،
یُخالَفُ فیها کِتابُ اللّهِ، وَ یَتَوَلّى عَلَیْها رِجالٌ رِجالاً عَلى غَیْرِ دینِ
در این فتنه ها و احکام با کتاب خدا مخالفت مى شود، و مردانى مردان دیگر را بر غیر دین خدا یارى و پیروى
اللّهِ. فَلَوْ اَنَّ الْباطِلَ خَلَصَ مِنْ مِزاجِ الْحَقِّ لَمْ یَخْفَ عَلَى
مى نمایند. اگر باطل از آمیزش با حق خالص مى شد راه بر حق جویان پوشیده
الْمُرْتادینَ. وَلَوْ اَنَّ الْحَقَّ خَلَصَ مِنْ لَبْسِ الْباطِلِ انْقَطَعَتْ عَنْهُ
نمى ماند. و اگر حق در پوشش باطل پنهان نمى گشت زبان دشمنان یاوه گو از آن
اَلْسُنُ الْمُعانِدینَ. وَلکِنْ یُؤْخَذُ مِنْ هذا ضِغْثٌ، وَ مِنْ هذا ضِغْثٌ
قطع مى گشت. ولى پاره اى از حق و پاره اى از باطل فراهم شده و در هم آمیخته
فَیُمْزَجانِ، فَهُنالِکَ یَسْتَوْلِى الشَّیْطانُ عَلى اَوْلِیائِهِ، وَ یَنْجُو الَّذینَ
مى شود، در این وقت شیطان بر دوستانش مسلط مى شود، و آنان که لطف حق
سَبَقَتْ لَهُمْ مِنَ اللّهِ الْحُسْنى.
شاملشـان شـده نجـات مى یابنـد.